ARTSpecially Event 2016 - 9 en 10 april 2016

 

 

Als leverancier van craftsheets, konden wij niet ontbreken op deze geweldige beurs. Het was een drukte van belang en je kon heel veel gratis workshops volgen. Overal werd dat op een craftsheet gedaan, van klein tot groot formaat.

 

 Ik kwam veel gebruikers tegen die mij vroegen over de kwaliteit van onze craftsheets, en voor ik daar antwoord op kon geven kwam Yvonne van Hoof mij tegemoet lopen. Zij heeft ons 2 jaar geleden bezocht met het verzoek om een grotere craftsheet en ons geïntroduceerd in de wereld van scrapbooks, art yournals en maken van kaarten. Als een ware ambassadeur vertelde zij over onze kwaliteit en service en dat was erg leuk om te horen. Wij streven naar 100% tevredenheid voor de gebruiker van onze craftsheets.

 

Op de beurs werden wij vertegenwoordigd door Conny de Lely, eigenaar van Kicostamps die met een grote stand op de beurs stond. Onze samenwerking verloopt  zo fijn omdat wij een gezamenlijke visie delen over producten en het klantencontact.

Wij presenteren ons met een speciale industriële kwaliteit craftsheets en Kicostamps heeft bijzondere sheets, die door Conny zelf worden ontworpen en bijvoorbeeld een nieuwe soort karton met een speciale coating.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit ook zijn. U moet probleemloos met de producten kunnen werken om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken.

Al met al een hele leuke en druk bezochte hobby beurs waar we onze gebruikers bezig hebben kunnen zien op de craftsheets. Nu kan ik me voorstellen dat u denkt oh had ik een craftsheet kunnen kopen dat heb ik even gemist, doen wij u nog een leuk aanbod, op uw bestelling die via craftsheet.nl binnen komt verlenen wij u een korting van 10% op de craftsheets (verzendkosten uitgezonderd) bovendien als u voor(netto dus met aftrek korting) € 40.00 besteld krijgt u helemaal geen verzendkosten, hoe mooi is dat? U kunt natuurlijk met anderen de bestelling combineren (even aangeven op uw bestelling zodat wij per klant de craftsheet in een koker verpakken). Gebruik de code ( PJHI2SIR2U5R).

 


Ouder artikel Nieuwer artikel