Craftsheet.nl blog — craftsheet

Nieuw blog van Ria Schel

anti stick aquarel archival archival cobalt bister brusho cardstock clearblok coating craft sheet craftsheet craftsheets dichtheid distress stains embossingföhn emembossingspoeder gesso glose gel kaart kleurstof kwaliteit Pergamano stains stazon stempelinkt test turquoise verfpoeder wat is een craft sheet werken met craft sheet workshop

Nieuw blog van Ria Schel

Vandaag weer een testje gedaan met de Craftsheet wordt er steeds blijer van, iedere keer als ik het weer gebruik.Ik begin met een leeg aquarel papier en Bister en Brusho ( verfpoeder) klaargezet en een spuitje met water.

Lees meer →


Kaart gemaakt met Distress Stains

archival archival cobalt cardstock craft sheet craftsheet distress stains gesso kaart stains stazon turquoise

Ik gebruik al enige tijd de grote craftsheets van www.craftsheet.nl en kwam daar een vraag tegen wie een gastblog wilde schrijven, leek mij wel leuk om te doen. Heb twee grote maten 60x100 en voor mijn andere werktafel 50x100. Echt een aanrader en super goedkoop. Ik werk hierop met inkten (spuit en alcohol), acrylverf, gesso, waterverf en encaustic en mijn heattool natuurlijk.

Lees meer →


Wat is een craft sheet

anti stick coating craftsheet dichtheid kwaliteit wat is een craft sheet

Een craft sheet heeft als inlage en versteviging een geweven glasweefseldoek die daarna wordt voorzien van een PTFE (anti stick) coating. Na het weven wordt het doek door een primer bad gehaald om later een goede hechting te verkrijgen met de PTFE coating.

Lees meer →