Craftsheet.nl blog — werken met craft sheet

Nieuw blog van Ria Schel

anti stick aquarel archival archival cobalt bister brusho cardstock clearblok coating craft sheet craftsheet craftsheets dichtheid distress stains embossingföhn emembossingspoeder gesso glose gel kaart kleurstof kwaliteit Pergamano stains stazon stempelinkt test turquoise verfpoeder wat is een craft sheet werken met craft sheet workshop

Nieuw blog van Ria Schel

Vandaag weer een testje gedaan met de Craftsheet wordt er steeds blijer van, iedere keer als ik het weer gebruik.Ik begin met een leeg aquarel papier en Bister en Brusho ( verfpoeder) klaargezet en een spuitje met water.

Lees meer →


Zelf ook het gebruiksgemak ontdekt van een craft sheet van craftsheet.nl

werken met craft sheet

Na een teken cursus van slechts 10 weken kon ik aardig wat schetsen maken, maar wilde daar wat meer mee doen. Ik kon geen goede vervolgcursus vinden en besloot ongeveer 4 jaar geleden te beginnen met een cursus schilderen.  Ik werk uitsluitend met acrylverf. Voor het mengen van de verf kun je van die gladde papieren paletboekjes gebruiken maar die vond ik niet zo handig (dun en schuift mee tijdens het mengen). Toen kreeg ik een craftsheet van een van de mede cursisten en dat was een verhelderende tip!

Lees meer →